Rrëfehet 25-vjeçarja: Vjeh.rri po më çmend me se.ks në sht rat, c’do jave e takoj***

Burri im punon jashtë vendit për gjashtë javë. Më mungon tmerrësisht, por ne po kursejmë për të blerë shtëpinë tonë dhe paratë janë të mirëseardhura.

Ne kemi qenë të martuar për tre vjet. Ai është 27 vjeçar dhe unë jam 25 vjeçare.

Prindërit e tij na sugjeruan që të heqim dorë nga banesa me qira dhe të shkojmë me ta për një kohë për të na ndihmuar të ruajmë depozitën për një shtëpi.

Unë kam qenë gjithmonë mirë me të drejtat e mia dhe dukej si një ide e mirë. Vjehrrit janë të dy në mes të viteve të dyzeta.

Një mbrëmje, kur vjehrra ime kishte shkuar dalë jashtë, nisi një stuhi e madhe.

Vjehrri im e pa që isha e tmerruar nga bubullimat kështu që ai erdhi dhe u ul pranë meje në divan.

Ai më mbante dhe po përpiqej të më qetësonte dhe më puthi në faqe. Filloi si një lloj puthjeje baba-bijë, por unë lëviza fytyrën time, kështu që puthja erdhi mbi buzët e mia, filloi ngadal te poshte ..kli ko ne rek lam per lajmin e plote.