Nuk do ti ha.rroj pushimet ne Durres***edhe sot vu.aj per…

Une isha nje student 35 vjecar dhe ndihesha sikur isha lidhur me nje 70 vjecare. Gruaja ime prej 4 vjetesh nuk deshironte te bente s… me me mua. Ne u martuam kur une isha 18 vjec dhe gjerat shkonin keq pas disa viteve
martese. Surpriza im per kete situat, ajo ishte 38 vjec.shum donte te pinte ven te bardh se me thoshte se ajo i jep energji per h. Gruaja ime eshte 28 vjec dhe me nje trup te mrekullueshem por une deshiroja te isha me nje grua me te vjeter. Une gjithmone fantazoja duke ber mardhenje me nje te panjohur ne moshe me te madhe se un ,Moza ishte ideale per mua u takova ne zyrat e kompanis , punonte te shoku im ,heren e pare nuk pranoi ,hera edyte pranoi me nje kusht,ishte fantastike… shtyp me posht ne re..klame per vazhdime….