Kërkoj një mashkull për lidh ,je pse jo edhe martesë…!

Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.

Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur.
Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen. Te gjitha Liket dhe komentet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me interesant dhe terheqes, ateher do te ju lajmrohem atyre personave te cilet ndoshta jane ata qe me duhen mua.

nr per kontakt mund ta merrni pasi te kryhet rekl,a,ma ketu.Deshiroj vetem meshkuj serioz, sepse aveturat as qe me shkojne ne mendje, sepse nuk jam asio lloj personidhe
nuk me duhen ne jeten time. Jam e sigurt se ka edhe meshkuj pak me te vjeter dhe qe nuk jane te lumtur ne dashuri e kan probleme me grate e tyre dhe kjo eshte arsyeja se ketu eshte dikush edhe ketu per mua me te cilin do ta kaloja pjesen e mbetur te jetes dhe te jemi te lumtur.Ne hapsrat per rekl,ama ket poshte soe pak me lart do te keni mundesi qe pasi te kryhet r3kl,ama te merrni shenimet e mija personale me fb dhe nr tele foni. Shpresoj se kerkesa ime do te plotesohet me ndonje mashkull qe ta kalojm sa me mire qe te jete e mundur dhe te jemi te lumtur, mos harro, nuk eshte turp ta kerkosh nr qe do ju shfaqet ne r3klamat e fb e mos te vjen turp te me lajmrohesh, te gjitha mbeten mes nesh.