Jeten e kam perf.ekt , vetem dash.uria… me mungon..!

Nje vajze ka habitur shum njerez me zgjedhejn e saj per te gjetur fatin e jetes ajo
ka zgjedhur facebookin per mes grupeve shqiptare , ajo ka nje falenderimte veqant per grupin qe ja
dha mundesin ta kerkon fatin nga facebuki, per te kerkuar fatin e jetes,
Ajo shkruan” Jam nje vajze 29 vjecare jetoj ne Hanover,
Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga i dashuri dhe nuk kam asnje pune me ish te dashurin tim.kontaktin mund ta merreni pasi te kryhet reklama ketu .

Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur nr per kontakt mund ta merrni pasi te kryhet rekl,a,ma ketu.
Vajza 29-Vjecare Nga Gjermania, Kërkon Një Djalë Serioze, Ka Lënë Edhe Kontaktin E Saj.

dua nje djale serioz nuk rendesi a esht nga qyteti apo fshati vetem te jet
sic jam un madje kam lene edhe numrin tim”.. Nese je nje djale serioz dhe
Deshiroj vetem meshkuj serioz, sepse aveturat as qe me shkojne ne mendje, sepse nuk
jam asio lloj personidhe thjesht nuk me duhen ne jeten time.
Jam e sigurt se ka edhe meshkuj pak me te vjeter dhe qe nuk jane te lumtur ne dashuri
e kan probleme me grate e tyre dhe kjo eshte arsyeja se ketu eshte dikush edhe ketu per mua
me te cilin do ta kaloja pjesen e mbetur te jetes dhe te jemi te lumtur.