Jam që 15 vitene Zvicerr, dua të rah.atoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat, se ktu djemet jan te lazd.rum

Jam që 15 vitene Zvicerr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat, se ktu djemet jan te lazdrum
Jam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një djalë nga Kosova dhe t’i ndihmojë që të dal nga kriza sepse aty në Kosovë nuk ka asgjë Shtypni posht rek,lamen dhe ju hapet video.

Ketu ne Zvicerr mua sme pelqejn zvicrranet sjam dejm si te kosoves jan, me djem te kosoves nuk ka ata din me jetu kta jan njerz te ftoft ne jemi shqiptar edhe per traditat qe kemi normal ne jemi edhe te obligum te martohemi mes veti jo me raca tjera, edhe fal prindereve Shtypni posht rek,lamen dhe ju hapet