Jam nje vajze nga Tirana kerkoj nje lidhje per qejf.

Pershendetje , shpresoj qe te mos me keqkuptoni per kete kerkes nga ana ime, Jam nje vajze ne moshe 22 vjecare, jam

ne kerkim te nje mashkullit ta kaloj kohen qe eshte i gatshem te investoj ne mua jo vetem …, jetoj ne Tirane me nje

shoqe, tani sapo jam punesuar ne nje market afer banimit tim personal, mashkulli nuk kerkoj te jete me i vogel se

un ne moshe dhe bukuria nuk luan shum rol te madh,, shtype rek,lamen qe eshte menjehere poshte ketij shkrimi, prit

disa sekkonda derisa te hapet faqja ku eshte numrin tim..