Jam n’dare nga i dash uri… dua nje lidh,je te re , jam nga Tir,ana

Një ditë ajo e mori atë në telefon për ta ftuar në shtëpi, pasi mendonte se unë kisha dalë. Kur e kuptoi që isha në

shtëpi, të tre ne përfunduam së bashku një filxhan çaji para. Sapo ajo u largua, unë pyeta gruan time se kush ishte.

I dashuri im e pranoi që ato ishin dashuruar për disa muaj, duke u bërë bashkë pas punës dhe kurdo që jam jashtë. Ai nuk është e gatshme të heqë dorë nga ajo, dhe pse kemi një lidhje të gjatë, dhe një .

Qëllimi im kryesor është të sigurojë një te dashur të qëndrueshme për të, por dëshiroj një marrëdhënie vërtet të dashur me te dashurin time pasi ai nuk më puth me pasion.kli ko ne rek lam per nr e tel.