Jam 24 Vjeçare Nga Zvicrra, Dua Te Njoftoj Një Djalë Nga Kosova Që C’do Mëngjes..

Një 25 vjeçare Zvicra e cila jeton ne Zyrih tash e 20 vite ka dërguar nje mesazh ne redaksinë tonë, duke vendosur disa kushte për te qen burri i saj, ajo ka përmendur se dëshira kryesore është qe ai te jete i egër ne shtrat.
“Unë kërkoje një lidhje serioze me një mashkull te moshës time, te jete i egër ne shtrat dhe te mos ketë dëshire qe te dal natën” ,me nje portugez kam punuar disa vite dhe aty jemi njoftuar ,por lidhja jone nuk zgjati edhe aq shume.
Nëse jeni te interesuar atëherë kli-ko ne rek-lame hapen informatat rreth vajzes