Gruaja beqare: Burrat në moshën 45-vjeçare janë idealë, preferoj edhe ata nën 30 vjeç

Gruaja, 35 vjeçe, thotë se grupmosha 30-vjeçare është par alizuese , me rendesi te jet shqiptare dhe familjare.

Ajo tha: “Po, ekziston një parantezë moshe që nuk duhet të tejkalohet nga asnjë grua që dëshiron të bëjë plane të

ardhshme me një burrë , fatit nuk i dihet ndashta edhe 45 vjeq e marre , ndoshta 25 ,vetem dua ta dashuroj me

shpirt ,kli,ko ne rek,lam nese je i interesuar per te biseduar fatit nuk idihet.

dhe me ndjenja jo vetem ta kyej obligimin ,ne vet duhet ta organizojme jeten ose thjesht ta planifikojme .

“Nëse do të shkarkoni një aplikacion takimesh dhe do të vendosni preferencat tuaja për moshën, do iu këshilloja që

të vendosni si kriter të dilni me 45 vjeçarë”, shtoi ajo.

Ajo rekomandon gjithashtu edhe shënjestrimin e burrave të cilët janë nën moshën 30 vjeçare.

Gjithashtu, ajo rekomandon edhe burrat mbi moshën 45 vjeçare, meqë kanë kaluar gati të gjitha fazat jetësore.

Nuk jan shum te fuqishem ne shtrat por te kuptojne.Faleminderit grupit qe ma dha shancen ta kerkoj fatin tim.