Dua ta filloj jeten nga e para …dua nje lidhje te re dash.urie…!

U martova në moshë të re. Ishin prindërit ata që zgjodhën burrin e jetës sime ne Gjermani. Në fillim të martesës ishte gjithçka

e mrekullueshme.
kalonim shumë mirë së bashku, përshtateshim me njëri-tjetrin dhe bënim çdo natë Me një fjalë, ngopeshim me njëri-

tjetrin.Por, gjithçka përfundoi pas një kohe të shkurtër…Im burrë ishte shofer në një kompani shumë të njohur në

Gjermani dhe shpesh me drejtorin udhëtonte në shtetet fqinje ,neZvicer France nga dy jave. Mungonte shumë në

shtëpi. Kishte raste kur disa javë nuk ishte në shtëpi. Dhe, kur vinte ishte i lodhur dhe nuk më kushtonte

vëmendje fare…isha e vemuar sikur mos te kisha burre fare e dua jeten ,kli.ko ne rekl.am per nr tel.