Demi Me Vite Në Zinxhir, Reagimi I Tij Kur Është Në Liri – Prekës.

Demat dhe në përgjithësi kafshët shtëpiake, në shumë pjesë të botës jetojnë në kushte të tmerrshme nëpër ferma.Ata janë të bllokuar në hapësira të vogla, dhe jeta e tyre shpeshherë është e mbushur me dhimbje dhe vuajtje….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Për ta dëshmuar këtë, përcjell Telegrafi, ju mund të gjeni edhe pamje në internet, të cilat dëshmojnë një gjë të tillë.Në një të tillë, shihet se si një dem, i cili ishte mbajtur që nga lindja e tij i mbyllur, reagon kur….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..