Kuriozitete

Sidomos tani në verë milingonat janë një pr,oblem tepër i madh për të gjithë : Ja disa metoda se si ju mund ti l,argoni ato

Milingonat dhe bubur recat janë dëmt,uesit e zakons,hëm të familjes. Ka shumë produkte që pretendojnë se i largojne këto krijesa, por shumica e tyre janë të mbushura me kimikate të ashpra, qe kërkojnë që të largoheni nga shtëpia juaj për disa ditë.Në vend të kësaj, një numër i mjeteve juridike më të sigurta në shtëpi mund të heqin qafe ple shtat, milingonat dhe bubur recat duke përdorur produkte të zakonshme shtëpiake dhe praktika të mira higjienike. Tregoni vëmendje për keto metoda të mrekullueshme:Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..