Kuriozitete

Prindërit Martojnë Binjakët Motër E Vëlla, Arsyeja E Pa Besueshme

Binjakët 6 vjeçar, motër dhe vëlla, janë martuar në një ceremoni luksoze në Tajlandë, pasi prindërit e tyre besojnë se ata ishin dashnorë në jetën e kaluar.\

Djali i ri, që ka emrin Kitare dhe motra e tij Kivi, u lindën në shtator të vitit 2012 dhe menjëherë pas lindjes prindërit e tyre kuptuan se ata duhej të martoheshin.Budistët besojnë se, një femër dhe një mashkull binjak, kanë ‘karma’ nga marrëdhëniet e tyre nga jetët e kaluara dhe rilindin bashkë për shkak të borxhit të pashlyer të jetës së kaluar.