Kuriozitete Lajme

Ndihem thellësisht i tron ditur dhe i sho kuar për ndarjen e parakohshme të Dafinës

Ndihem thellësisht i tron/ditur dhe i sho/kuar për ndarjen e parakohshme nga je/ta të Dafinës. Shpreh ngushllimet më të përzemërta dhe në këto momente të vështira jemi së bashku dhe ndajmë dhimbjen me familjen Kamberi dhe Fazliu. Dafinë, kujtimi për ty do të jetë i përjetshëm. Ishe dhe do mbetesh simbol i femrës sonë. Do të kujtojmë me mallë. Pusho e qetë Dafinë!