Lajme

Ky eshte Ademi, vellau i Smajl Latifit, qe vd*iq nga koro,navir*usi

Ne Kosove rastet e reja me te prekur na koron,avir,usi dhe me te vde,kur nuk jane duke u ndalur, shkruan Dardania Press. Sot nga COVID-19 nde,rroi jete edhe vellau i kryetarit te Rahovecit, Adem Latifi.

Adem Latifi ishte prekur disa dite me pare nga koronavirusi, ku me pas iu keqësua gjendja. Sot lajmin per vde,kjen e Adem Latifit e dha Muharrem Nitaj, zyrtari i AAK-së.

Dardania Press i shpreh ngushellime familjes Latifi!