Kuriozitete

I doli përpara veturës por nuk e shkeli sepse ishte një Engull dhe ai me vone… VIDEO

I doli përpara veturës por nuk e shkeli sepse ishte një Engull dhe ai me vone… VIDEO
Engjulli i doli para vetures a mund ta besoni…