Kuriozitete

Fuqia e All-llahut… Shikone se cfare i ka bere gjithe Qytetit, nuk do ta njihni dhe…. VIDEO

Ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë.,shperndajeni qe te perfitojne edhe te tjeret,Allahu ju shperblefte,..