Kuriozitete

E t’merrshme Vullkani i hyri në oborrin e shtëpisë dhe i ndodh e papritura VIDEO

E t’merrshme Vullkani i hyri në oborrin e shtëpisë dhe i ndodh e papritura VIDEO
Nuk do ta besoni se cfare ka ndodhur ne kete qytet, shikoni se ku ka arritur Vullkani