Kuriozitete

E T’merrshme se cfarë ju ndodhi në oborrin e shtepisë, ata e pësuan keq dhe mbetën… VIDEO

+
E T’merrshme se cfarë ju ndodhi në oborrin e shtepisë, ata e pësuan keq dhe mbetën… VIDEO
Ata nuk e kishin marre seriozisht punen e Gjarperit dhe shukoni se cfare situate kalojne