Kuriozitete

Djali më tha: “Ik nga shtëpia!”, nuk dija cfarë të bëja dhe u…

Unë që po ju shkruaj jam një grua në moshë, që kam kaluar vuajtje të mëdha, por ajo që po kaloj tani, nuk krahasohet me asgjë. Si thotë edhe fjala popullore, “atë që ta bën fëmija, nuk ta bën as Perëndia”. Unë kam punuar për një kohë të gjatë në një shtypshkronjë ku ia kam kaluar mjaft mirë e kam qenë një punëtore e nderuar dhe e respektuar. Kam kaluar mjaft vite të bukura me atë kolektiv pune.Shty,pe rk.lam.en dhe vazh.doo..