Kuriozitete

Ajo ishte ne uje dhe nuk po e shihte permas se cfare kishte pastaj dikush e….VIDEO

Ajo ishte ne uje dhe nuk po e shihte permas se cfare kishte pastaj dikush e….VIDEO
Jane 10 momente te cilat duhet ti shikoni, te gjitha kane ndodhur ne uje, eshte video e gjate…Ju ftojme ta ndiqni videon e cila do te shfa.qet pak me posh,.te ju faleminderi shume .. Shty.pe rek.lam.en dhe vazhd.o..